MENU SYLWESTER  2019/2020    start   20:00 – 04:00 

 Danie ciepłe I   

  • Rosół z kołdunami

Danie ciepłe II     festiwal mięs  

  • Polędwiczki wieprzowe po tajsku
  • Indyk w białym sosie
  • Kaczki na chrupiąco
  • Puree ziemniaczane
  • Mini marchewki
  • Fasolka szparagowa

Deser   Tiramisu

Danie ciepłe III

  • Pieczona szynka w sosie, ziemniaki francuskie, buraczki na ciepło

Danie ciepłe IV 

  • Boeuf boufguignon /wołowina po burgundzku/ kluski półfrancuskie

Zimne zakąski:

  • półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • tatar wołowy z dodatkami
  • schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • roladki z szynki parmeńskiej z jajkiem i rukolą
  • patera serów różnego rodzaju z żurawiną
  • sałatka grecka z oliwkami, fetą i sosem vinegret
  • sałatka „bury łoś” z kiszonych buraków, łososia i orzechów na sałacie

Dodatkowo:

  • Stół słodki: ciasto, mini deserki, owoce
  • Napoje ciepłe: kawa z ekspresu/ czarna, cappuccino/ herbata z cytryną / bez limitu – na miejscu /  podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryną, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu – na miejscu /
  • Napoje gazowane: coca-cola, fanta, sprite
  • Alkohol- wódka 1/2 l na parę, lampka szampana o północy
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Gra i bawi DJ- wodzirej
  • Pokaz sztucznych ogni o północy

Cena oferty: 580 zł/ para        Rezerwacja:733-250-460  e-mail: biuro.malagasala@gmail.com

 

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA !