MENU  NA  BAL  KARNAWAŁOWY   10.02.2018    start 20:00 – 04:00               Konkurs na najciekawsze przebranie

Danie ciepłe I                                                                                                                                                    

  • Krem z pieczarek z kleksem śmietany                                                                     

Danie ciepłe II       

  • Rolada z indyka w białym sosie, purre ziemniaczane, marchewka karmelizowana w miodzie z imbirem

Deser                                                                                                                                                                

  • Szarlotka z gałka lodów waniliowych

Danie ciepłe III

  • Płonące szaszłyki, ziemniaki zapiekane, surówka colesław

Danie ciepłe IV

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem

Zimne zakąski:

  • sushi dwa rodzaje: z łososiem i paluszkami z surimi i dodatki
  • verrines śledziowy w śmietanie
  • schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • karczek w ziołach
  • rolada z kurczaka faszerowana podrobami na ostro
  • tortilla z kurczakiem, warzywami i pastą hariss
  • polędwiczki drobiowe po sztygarsku z kabanosem
  • ptysie serowe z pastami
  • sałatka grecka
  • sałatka caprese

Dodatkowo:

  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Oprawa muzyczna DJ

Cena oferty 130 zł/os

Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.