MENU  NA  BAL  KARNAWAŁOWY    

start 20:00 – 04:00  –>  dwa terminy  23.02.19 i 02.03.19

Konkurs na najciekawsze przebranie

Danie ciepłe I                                                                                                                                                    

  • Krem z włoskich pomidorów pelati z espumą bazyliową

 Danie ciepłe II       

Poliki wołowe w sosie, purre ziemniaczane, fasolka szparagowa, marchewki karmelizowane

  Danie ciepłe III 

  • Pieczona szynka, kluski półfrancuskie, surówka colesław

Danie ciepłe IV

  • Żur polski z kiełbasą i jajkiem

Zimne zakąski:

  • Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • Tatar z łososia z dodatkami
  • Schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • Karczek w ziołach
  • Rolada z szynki z pastą twarożkową
  • Tortilla z kurczakiem, warzywami i pastą hariss
  • Sałatka grecka
  • Sałatka caprese

Stół słodki

Dodatkowo:

  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Oprawa muzyczna DJ

 

          Cena oferty 280 zł / para

Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.