MENU NA BAL KARNAWAŁOWY 22.02.2020 start 19:00 – 03:00

Konkurs na najciekawsze przebranie

Danie ciepłe I
• Krem z pieczarek z kleksem śmietany
Danie ciepłe II
• Polędwiczki wieprzowe, prażuchy z okrasą, kapusta zasmażana
Danie ciepłe III
• Kurczak po chińsku z warzywami, biały ryż

Zimne zakąski:
• Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
• tatar wołowy z dodatkami
• schab pieczony ze śliwką w koniaku
• roladki z szynki parmeńskiej z jajkiem i rukolą
• łosoś w tortilli z warzywami
• śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem
• sałatka jarzynowa
• sałatka caprese

Stół słodki

Dodatkowo:
• Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
• Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
• Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
• Oprawa muzyczna DJ

Cena oferty 300 zł / para
Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.