Bal Andrzejkowy 2021

 

MENU  NA  BAL  ANDRZEJKOWY        

27.11.2021   start 20:00 – 04:00       stoły indywidualne – najmniejszy 8 osób lub wielokrotność

Danie ciepłe I                                                                                                                                                    

  • Rosół królewski z makaronem

                                                                                                                                                                                                                               Danie ciepłe II       

  • Karczek pieczony w sosie grzybowym
  • Cordon bleu (pieś z kurczaka z mozarellą)
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Zestaw świeżych surówek

Danie ciepłe III

  • Pieczona szynka w sosie
  • Kluski półfrancuskie
  • Buraczki na ciepło

Danie ciepłe IV

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem

Zimne zakąski:

  • Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • Tatar z łososia z dodatkami
  • Schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • Pasztek staropolski z kofiturą z czerwonej cebuli
  • Karczek pieczony w ziołach
  • Roladki z szynki z pastą twarożkową
  • Tortilla z kurczakiem, warzywami
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka grecka z oliwkami i sosem winegret

Stół słodki: ciasta i mini deserki 4 rodzajów

Dodatkowo:

  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Oprawa muzyczna najlepszy DJ

          Cena oferty 180 zł/os

Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.