Bal Andrzejkowy 2021
MENU NA BAL ANDRZEJKOWY
27.11.2021 start 20:00 – 04:00 stoły indywidualne – najmniejszy 8 osób lub wielokrotność
Danie ciepłe I
- Rosół królewski z makaronem
Danie ciepłe II
- Karczek pieczony w sosie grzybowym
- Cordon bleu (pieś z kurczaka z mozarellą)
- Ziemniaki z koperkiem
- Zestaw świeżych surówek
Danie ciepłe III
- Pieczona szynka w sosie
- Kluski półfrancuskie
- Buraczki na ciepło
Danie ciepłe IV
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
Zimne zakąski:
- Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
- Tatar z łososia z dodatkami
- Schab pieczony ze śliwką w koniaku
- Pasztek staropolski z kofiturą z czerwonej cebuli
- Karczek pieczony w ziołach
- Roladki z szynki z pastą twarożkową
- Tortilla z kurczakiem, warzywami
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka grecka z oliwkami i sosem winegret
Stół słodki: ciasta i mini deserki 4 rodzajów
Dodatkowo:
- Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
- Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
- Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
- Oprawa muzyczna najlepszy DJ
Cena oferty 180 zł/os
Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.