MENU SYLWESTER  2018/2019    start   20:00 – 05:00

Danie ciepłe I                                                                                                                                                    

  • Rosół z kołdunami

Danie ciepłe II       

  • Bitki wieprzowe w sosie borowikowym
  • Cordon Bleu/pierś z kurczaka z szynką i mozarellą/
  • Kaczka w czerwonym winie z jabłkami
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Zestaw surówek
  • Buraczki karmelizowane z jabłkiem

Deser   Tiramisu

Danie ciepłe III

  • Pieczona szynka z kwaśnicą, prażuchy z okrasą

Danie ciepłe IV

  • Dziki gulasz /z dziczyzny/, kluski półfrancuskie, surówka colesław

Zimne zakąski:

  • Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • tatar wołowy z dodatkami
  • roladka z łososia z kremem śmietankowym
  • schab pieczony
  • udziec z indyka faszerowany podrobami na ostro
  • rolada z kaczki po tyrolsku
  • karczek pieczony w ziołach
  • patera serów
  • sałatka grecka
  • sałatka caprese

Dodatkowo:

  • Stół słodki z owocami i ciastem
  • Napoje ciepłe: kawa z expresu/ czarna, cappuccino/ herbata z cytryną / bez limitu – na miejscu /  podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu – na miejscu /
  • Napoje gazowane: coca-cola, fanta, woda gazowana
  • Alkohol- wódka 1/2 l na parę, lampka szampana o północy
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Gra i bawi DJ- wodzirej
  • Pokaz sztucznych ogni o północy

Cena oferty: 520 zł/ para            Rezerwacja:  733-250-460   e-mail: biura.malagasala@gmail.com

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA !