MENU SYLWESTER 2021/2022 start 20:00 – 04:00
Stoły indywidualne – najmniejszy 8 osób lub wielokrotność
Danie ciepłe I Zupa
- rosół królewski z makaronem
Danie ciepłe II
- bitki wołowe
- cordon bleu (pierś z kurczaka z mozarellą)
- polędwiczki wiepszowe, sos grzybowy
- ziemniaki z koperkiem
- zestaw surówek
Danie ciepłe III
- udziec z indyka, kluski pófrancuskie, buraczki zasmażane
Danie ciepłe IV
- karczek pieczony w sosie, ziemniaki zapiekane, surówka colesław
Danie ciepłe V
- barszczyk czerwony z pasztecikiem
Przystawki zimne:
- półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
- tatar wołowy z dodatkami
- pieczony schab
- pasztet staropolski
- pieczona rolada z indyka z owocami w maladze
- roladki z szynki parmeńskiej z jajkiem i rukolą
- tortilla z warzywami i szynką
- roladki z szynki z pastą twarożkową
- łosoś marynowany w sosie miodowo-musztardowym
- śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem
- grecka z serem feta, oliwkami i sosem vinegret
- patera koreczków różnego rodzaju
Dodatkowo:
- Stół słodki : ciasta i mini deserki
- Napoje ciepłe: kawa / herbata podawane na bocznym stole
- Napoje zimne: coca-cola , woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy
- Alkohol – wódka 1/2 l na parę, lampka szampana o północy
- Gra i bawi Zespół Dexter + show ELVIS
- Pokaz sztucznych ogni o północy
Cena oferty: 370 zł/ 1 osobę
Rezerwacja: 733-250-460
e-mail: biura.malagasala@gmail.com
ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA !