MENU SYLWESTER  2021/2022    start   20:00 – 04:00

 Stoły indywidualne – najmniejszy 8 osób lub wielokrotność

                                                                                                                                   

Danie ciepłe I      Zupa

  • rosół królewski z makaronem  

Danie ciepłe II      

  • bitki wołowe
  • cordon bleu (pierś z kurczaka z mozarellą) 
  • polędwiczki wiepszowe, sos grzybowy
  • ziemniaki z  koperkiem
  • zestaw surówek

 Danie ciepłe III

  • udziec z indyka, kluski pófrancuskie,  buraczki zasmażane

Danie ciepłe IV  

  • karczek pieczony w sosie, ziemniaki zapiekane,  surówka colesław

Danie ciepłe V                                          

  • barszczyk czerwony z pasztecikiem

Przystawki zimne:                                                                                                  

  • półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • tatar wołowy z dodatkami
  • pieczony schab                             
  • pasztet staropolski                     
  • pieczona rolada z indyka z owocami w maladze                    
  • roladki z szynki parmeńskiej z jajkiem i rukolą
  • tortilla z warzywami i szynką
  • roladki z szynki z pastą twarożkową        
  • łosoś marynowany w sosie miodowo-musztardowym     
  • śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem                                                 
  • grecka z serem feta, oliwkami i sosem vinegret
  • patera koreczków różnego rodzaju

Dodatkowo:

  • Stół słodki : ciasta i mini deserki
  • Napoje ciepłe: kawa / herbata    podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: coca-cola , woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy
  • Alkohol – wódka 1/2 l na parę, lampka szampana o północy
  • Gra i bawi Zespół Dexter +  show ELVIS
  • Pokaz sztucznych ogni o północy

Cena oferty: 370 zł/ 1 osobę           

Rezerwacja:  733-250-460  

e-mail:  biura.malagasala@gmail.com

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA !