MENU ANDRZEJKOWE    dwa terminy

23.11.2019 start 20:00 – 3:00   sobota

30.11.2019 start 20:00 – 3:00  sobota

stoły indywidualne /8 os./12os./16 os./20 os./24 os./28/os/32os./

Danie ciepłe I                                                                                                                                                    

  • Francuski krem z pora z kremową śmietanką i chipsem bekonowym     

Danie ciepłe II                                                                        

  • Rolada z indyka w białym sosie, purre ziemniaczane, mini marchewki, fasolka szparagowa

Danie ciepłe III

  • Pieczona szynka z sosem grzybowym, kluski półfrancuskie, buraczki na ciepło

Zimne zakąski:

  • Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • Susi: z łososiem i warzywami
  • Tatar z łososia z dodatkami
  • Schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • Pasztek staropolski z kofiturą z czerwonej cebuli
  • Karczek pieczony w ziołach
  • Roladki z szynki z pastą twarożkową
  • Tortilla z kurczakiem, warzywami i pastą hariss
  • Sałatka grecka z oliwkami i sosem vinegret

Stół słodki

Dodatkowo:

  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu / podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy
  • Oprawa muzyczna najlepszy DJ

 

          Cena oferty 140 zł/os

Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.