MENU ANDRZEJKOWE    dwa terminy

24.11.2018 start 20:00 – 4:00   sobota

30.11.2018 start 20:00 – 4:00  piątek

Danie ciepłe I

  • Krem z pomidorów z kleksem śmietany                                                      

Danie ciepłe II       

  • Rolada z indyka w białym sosie, puree ziemniaczane, marchewka karmelizowana w miodzie z imbirem

Danie ciepłe III

  • Pieczona szynka z kwaśnicą, prażuchy z okrasą          

Danie ciepłe IV

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem

Zimne zakąski:

  • Półmisek wiejski: szynka, kiełbasa wiejska, kaszanka, smalec, ogórki, chleb wiejski
  • Tatar z łososia z dodatkami
  • schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • karczek w ziołach
  • rolada z kurczaka faszerowana podrobami na ostro
  • tortilla z kurczakiem, warzywami i pastą hariss
  • polędwiczki drobiowe po sztygarsku z kabanosem
  • sałatka grecka
  • sałatka caprese

Dodatkowo:

  • Stół słodki
  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu /  podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy              
  • Oprawa muzyczna DJ

          Cena oferty 130  zł/os  

Alkohol różnego rodzaju, oraz napoje gazowane we własnym zakresie.