MENU ANDRZEJKOWE  

25.11.2017 start 20:00 – 4:00

Danie ciepłe I

  • Francuski krem z pora z  kremową śmietanką i chipsem bekonowym                                                         

Danie ciepłe II       

  • Rolada z indyka w białym sosie, puree ziemniaczane, marchewka karmelizowana w miodzie z imbirem

Deser                    

  • Owoce leśne zapiekane pod kruszonką z espumą vaniliową

Danie ciepłe III

  • Płonące szaszłyki, ziemniaki zapiekane, surówka colesław                        

Danie ciepłe IV

  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem

Zimne zakąski:

  • tatar z łososia z dodatkami
  • verrines śledziowy
  • schab pieczony ze śliwką w koniaku
  • karczek w ziołach
  • rolada z kurczaka faszerowana podrobami na ostro
  • tortilla z kurczakiem i warzywami i pastą hariss
  • polędwiczki drobiowe po sztygarsku z kabanosem
  • pasztet wiejski z dżemem z czerwonej cebuli
  • rolada z kaczki z podrobami
  • sałatka grecka
  • sałatka caprese

Dodatkowo:

  • Stół słodki
  • Napoje ciepłe: kawa, herbata / bez limitu – na miejscu /  podawane na bocznym stole
  • Napoje zimne: woda niegazowana z cytryn, sok pomarańczowy, sok jabłkowy / bez limitu
  • Dodatki : pieczywo, cytryna, śmietanka do kawy              
  • Oprawa muzyczna DJ

          Cena oferty 130  zł/os

Alkohol, różnego rodzaju, we własnym zakresie.